STAJ DUYURUSU

Yaz stajı yapan öğrencilerimizin dikkatine,

2020 yaz döneminde staj yapmış olan öğrencilerimiz için defter ve değerlendirme formlarının son teslim tarihi 30 Kasım 2020 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir.

Staj defterleri elektronik imzalı ise direkt olarak; ıslak imzalı ise taratılıp pdf dosyasına dönüştürüldükten sonra staj komisyonuna maille iletilmelidir. Islak imzalı belgeler istenildiğinde bölüme teslim edilmek üzere öğrenciler tarafından saklanmalıdır.

Stajyer değerlendirme formları elektronik olarak doldurulacak ise yetkili kişi tarafından komisyona mail olarak gönderilebilir; ıslak imzalı olan formlar ise kapalı ve imzalı bir zarfla alınmalı, sunum esnasında komisyon hocalarına gösterilmek üzere öğrenci tarafından saklanmalıdır.

Öğrenci değerlendirme formları, mail olarak (imza şartı olmadan) komisyon hocalarına gönderilebilir.

Kimya Mühendisliği Bölümü

Staj Komisyonu