2013 Kimya Mühendisliği Günleri

Bu yıl 2.si düzenlenen Kimya Mühendisliği Günleri 4-5-6-7-8 Mart tarihlerinde Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirilecek.

Chemical Engineering Student Society of Marmara University (CESSMU) olarak gerçekleştireceğimiz Kimya Mühendisliği Günleri,öğrencilerin çalışabileceği sektörleri,departmanları ve buralarda çalışabilmek için istenen donanımları her biri alanında uzman mezun Kimya Mühendislerinden dinleyerek bilgi ve vizyon sahibi olmalarına olanak veren bir organizasyonumuzdur.

Hazırlıkları büyük bir hızla devam eden KMG için tüm detaylar kesinleştikçe bu sayfada yer alacaktır.

Katılımı kesinleşen konuşmacılarımız:

Burcu Tahtalı,Petrol Ofisi Mühendislik ve Ulaşım Tedarik Takım Lideri

Tuğrul Dündar,Tüpraş Genel Müdürlük Baş Proses Mühendisi

Burak Saka,Evyap Ar-Ge Mühendisi

Ülkü Kimyonşen,Hobby Kozmetik Ar-GE Müdürü

Barış Bakar,Betek Boya ve Kimya Sanayi A.Ş. Sentetik Boyalar Ar-Ge Sorumlusu

H. İbrahim Sümbül,DYO Boya Fabrikaları San.ve Tic.A.Ş. Teknik Satış Temsilcisi

Tuba Onay,Nobel Ulkar Holding İnsan Kaynakları ve Eğitim Uzmanı - Çalışma Hayatına Başladım,Kimlerle Nasıl İletişim Kuracağım adlı eğitim

Salon 120 kişilik ve katılım sınırlıdır.

İletişim için:

Ezgi Dokuyucu